Wilt u een gratis beveiligingsscan?

1. Uw gegevens


2. Een korte toelichting


Het ultieme wapentegen overvallen en inbraken

Over ons

DOELTREFFEND, UNIEK, PROFESSIONEEL!!

Neem nu contact op voor een geheel gratis en vrijblijvende beveiligingsscan.

MistCam is een landelijk opererende organisatie. Wij hebben een team van professionals in huis met een groot inlevingsvermogen zodat wij u een deskundig advies kunnen geven. Onze professionals hebben verschillende achtergronden zoals justitie en defensie. Het succes van het concept is geboren doordat wij door de ogen van de inbreker of overvaller kijken en weten hoe wij hen moeten uitschakelen of belemmeren in hun werk. Dat samen met de nieuwste en de beste apparatuur maakt MistCam uniek.

MistCam communiceert en werkt met alle segmenten van ondernemend Nederland. Of wij het nu hebben over banken, juweliers, tankstations, horecagelegenheden, magazijn, opslagplaatsen, kledingwinkels, supermarkten etcetera. MistCam heeft voor elke ondernemer of particulier de beste beveiligingsoplossing.

Veiligheid is vandaag de dag een veel besproken onderwerp. Dit moet uiterst serieus genomen worden. Daarom stellen wij extreem hoge eisen aan ons zelf en werken wij alleen met de beste apparatuur.

MistCam denkt mee met de ondernemer. Wij zijn altijd op zoek naar een win win situatie. Als ondernemer is het noodzakelijk om veiligheidsmaatregelen te treffen maar die zijn vaak zo duur dat de ondernemer genoegen neemt met minder. Doordat MistCam groot inkoopt en werkt met lage marges is professioneel beveiligen voor elke ondernemer of particulier bereikbaar geworden.

Als u voor MistCam kiest betaalt u ook GEEN instapkosten.

Ook uw onderneming kan nu deelnemen aan beveiliging op hoog niveau. 

Neem nu contact op voor een geheel gratis en vrijblijvende beveiligingsscan.